Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2015 03:54 - Georg Friedman,поредният изроден юдо–българин от Дуло.Бисерите на родна реч омайна сладка и Българската езикова съкровищница.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2037 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 07.10.2015 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Продължаваме да събираме с новата ни рубрика разпръснатите безценни словесни бисери в Българския Сътворенчески език и чрез него с всички човешки езици по света,да издирваме и събираме генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло, имплантирани сред всички племена за техен Духовен,интелектуален и управленчески елит на всички народи и държави по света,за да ги просветим и освестим Чии са,което дело вършим с помощта на новата ни просветителска рубрика  
Бисерите на Свещената Българска езикова съкровищница у нас и по света,
в която обследваме в отделен постинг в кратък формат само по една дума или израз от Свещения Български език и от производните му езици–всички други човешки езици,и в познатият ни строго документален академичен стил с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни 

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na- sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na- sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни

разкриваме тяхната свещена семантика и етимология–сиреч демонстрираме ви нагледно как всички те с помощта на правилата и инструментариума на Свещения шифър,са изградени и съставени от Свещената матрица на имената, титулите и характеристиките на Българските Богове–Демиурзи,Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последното им аватарно проявление на Земята преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена,поставили началото на новоепохалната генерация на Дуло от Техни генетични потомци,които търсим и събираме по целия свят!   

Ето в долния филм поредният българо–юдеин от изродените кланове на Българския Божи род Дуло, който Свещеният Български шифър и родната ни реч омайна сладка разконспирираха, въпреки че се гуши и скатава в анаграмната словоплетеница на един от новите Българските производни синтетични езици–английският,даден от Българските жреци на тракийските англо–саксонски племена за временно ползване, докато забравят хубаво Свещения Български език на дедите им,тръгнали от Тракия и България с дисагите и цървулите на Запад!

Насладете му се на урода юдо–български,как се разполага и разпорежда с настоящето и бъдещето на Русия,Украйна,Европа и на целия свят,че и на България,във връзка с която хич и не му пука на безумника за изричното предупреждение на Бога ни Отец Исус Творецът при аватарното му проявление преди 4000 години като Орфеус,че 

В сърцето крепост–
във България,
със меч и сила се не влиза!
Тук само песента
с Любов прониква!
 
 
Чуйте го само,и стига сте се дуели,глупаци такива,и дефинирали като русофили, русофоби,американофили и фоби,и дръгластили помежду си,будали такива нещастни,без да декларирате и доказвате с действията си,че сте преди всичко Българофили–сиреч,обичащи и милеещи за Българите и родината ни България!

Чуйте го,изрода данайо–български,срам и позор за Българският му свещен Божи корен и ген,които скверни с всяка своя дума и действие,как с лека ръка предвижда и планира хладнокръвно войни между Европейските (тракийските) народи и стотици милиони жертви сред тях в интерес на САЩ и тяхното господство по света!

СРАМ И ПОЗОР за=за Зар Бог Иса и Мария
срам и позор за свещения род на Цар Бог Исус и Мария

Мислите ли,че ще се занимава той и насъскваните от него US–зомбирани рейнджъри–роботизирани пишман псевдо–християни,и точните високотехнологични оръжия за масово поразяване,както и тълпите ислямистки главорези,които вкарват по юдовия си план в Европа,да ви сортират и разделят кой е путино–фил,кой е соросоид,кой е американска или руска,или турска и еврейска продажна анти–Българска гад или враг и да отделят техните мекерета и подлоги или противниците им!

Нищо подобно!

Вижте "универсалния принцип" на работа,сиреч на геноцид,извършван от  заговорниците срещу Българите през всички векове:

"През 1209 г. войска от 30 хиляди рицари и пешаци,наемна фанатизирана армия на римския папа и на византийците,се спуска като вихрушка от Северна Европа и нахлува в Лангедок,област,разположена в подножието на Североизточните Пиренеи,която днес се намира в Южна Франция,и която е център на Българските Богомили,Духовните Учители и Водачи на тракийските племена,заселили тия места.
Рицарите опустошават района, унищожават реколтата, разрушават до основи селищата и подлагат на сеч населението. По най-жесток начин са убити толкова много хора, че това вероятно е първият случай на „геноцид“ в новата история на Европа. Само в град Безие,и то в църквата, са изклани над 15 хиляди мъже, жени и деца.
Когато един от пълководците на главорезите пита папския нунций как да различи еретиците от правоверните,филите от фобите,той му отвръща хладнокръвно: 

–Избийте ги до крак! Господ ще познае своите!
Тия често цитирани думи на нунция,олицетворяват фанатизма и жестокостта, с които са извършени погромите.В писмо до Инокентий III същият нунций оповестява гордо, че „не е пощаден никой, независимо от пола и възрастта“.
След Безие нашествениците превземат цял Лангедок. Падат Перпинян, Нарбон, Каркасон, Тулуза. Откъдето минат,победителите подлагат всичко на огън и меч"



Няма наши,няма ваши–всичко под ножа,хем и при толкова индивидуалните и с малък обсег и строго конкретни тогава конвенционални оръжия–мечове и копия!
Ами при сегашните оръжия за масово колективно унищожение,мислите ли че заговорниците срещу Българите ще си играят да отделят техните си от чуждите!

Наивници!
 
Хич няма да го броят мекерето Паси,че е предавал България и Българите,хич няма да ги е грижа за анти–българите Кристалина Георгиева,Миглена Кунева,Даниел Митов и компания с юдо–български византийски ген и корен,за идиотски ухиления и празнодумец мой личен братовчед Плевнелиев,унизително и позорно раболепничещ пред парите и силните презокеански господари,или казващият много верни неща,но вещаещ само апокалиптични ужаси за България и величаещ лакейски Русия друг мой братовчед и земляк Волен,крадците червени,сини и пембяни,дето ни окрадоха държавата и разкатаха мамицата и се напълниха с нагло и безочливо крадени от народа фабрики,имоти,пари–и със смъртоносна лъчева поразяваща кармична черна енергетика за десетки техни невинни поколения занапред,да не си мислят те,че ги броят и тях за хора и руснаците,и американците с имперските им болни амбиции!!

Въобще няма да подбират,както казал папския нунций–всички под ножа! 

ПОД НОЖА на народа на=на народа на Богиня Диана и Ежуа

Такива им са плановете,ама си правят сметката без Кръчмарите,дето всичко пишат Отгоре в сметката на гъза на душманите ни,и движат света по Техния си сценарий!

КРЪЧМАРИ=КРЪТШМАРИ=
Мария и Ешуа Трака


Ето какво казва Джордж Фрийдман:




Признанията за плановете на САЩ да нападнат Русия. Ролята на България! 


Накрая пускаме за песенен фон две култови песни с имена по същата словесна комбинация,от която е и фамилията на Фрийдман,но които пледират за Свобода,Мир и Любов между хората,за разлика от този–човек ли да го наречем,изчадие адово ли!
Ако желаете,спрете музикалния фон,но по–удачно е да върви,за да ви предпазва от мерзостите и черната енергетика,която излива Фрийдман от видеото!

Веднага разсекретяваме личното и родовото досие на Georg Friedman – основателят и директорът на стратегическата Forecasting Inc,за да го разконспирираме и обезоръжим, и за да трансформираме черната му енергетика,насочена към нас,в наш положителен заряд и оръжие,като притежаваме и държим в ръцете си разшифрованото му име,което е и неговият фонетичен код за дистанционно управление!

 
GEORGE FRIEDMAN=ДЖОРДЖ ФРИЙДМАН=
Друид на Ежуж и Богиня Мадара–
династичен генно–инженерен продукт от жреческото родословие на Исус и Мария Магдалена,от най–мерзкия Божи експериментален генотип,кръстоска между юдео=данаи и българи от Дуло,особено силно изроден,осран и оцапан,за очистването на който ще трябва високо концентриран перилен катранен разтвор в индивидуалното му катарзисно джакузи без регулиране на горната граница на температурата! 

КАТАРСИЗ=КРИСТАЗ=Кристоз=Христоз=Исус Трака
задължителната душе–пречистваща технология и операция 
 

В пояснителното каре под клипа се казва:

Признанията на Georg Friedman – основател и директор на стратегическата Forecasting Inc (STRATFOR) - водеща частна американска разузнавателно аналитическа компания, която предлага анализите, доклади и бъдещи проекти за геополитика, стратегии за сигурност и конфликти в цял свят. Barron’s Magazine в една от своите статии нарича компанията „сянката на ЦРУ”
Ролята на България в планираната от тях война!
Това е Конференция, за която не предполагат, че ще стигне до нас
 

Ще обезоръжим и вземем в наша служба и разузнавателната му компания:

FORECASTING INC=Кан(Жреци) на Бог Иса Трака

BARRONS MAGAZINE=Мария и Исуз Барг(Българина)

СЯНКАТА НА ЦРУ=Кан (Жреци) на Диана и Цар Иса

изродени черни феномени–потомци на Българските Богове,получили лошите роли в драматичния спектакъл "Българите и човешката цивилизация"

Само един коментар от форумния блок на клипа:

Miroslav Markov преди 5 месеца

Лъчезаре,дори и някъде превода да не е точен,като погледнеш сега по света какво става–как ти се вижда ?!
Аз виждам всичко точно така да става или е станало точно както този човек го казва !
Но винаги последната дума и действие е на Господ !
Той решава,а не хората !
 

 
И още веднъж да демонстрираме всепроникващата и всепобеждаваща мощ на Българската родна реч омайна сладка,колкото и нежно и гальовно безобидно да звучи тази поетична формулировка на Свещения Български език,и турим този олял се и хептен разпищолил се изроден българо–юдеин на мястото му–в редиците на Божиите агенти,длъжни да се подчиняват безропотно и безусловно на Българските Богове и да служат безприкословно на Техния свят народ–на нас,Българите! 
 

GEORGE FRIEDMAN=Друид на Исус и Богиня Мадара


Щяхме да ви заръчаме някой да преведе на английски нашата превенция и просвещение и го препрати към Джорджо,Жоро или Георги–сянката и мощта на ЦРУ,обаче не е нужно,защото той и специалистите му отлично знаят Български език и службите му веднага са му доставили
този документ,съставен и подписан Отгоре.

ПОДПИСАН от=от
Богиня Диана и Бог Иса

–Чети,Джорджо,какво ти казват Отгоре,дето хич не ги вярваш и не ги бръснеш за слива,защото съвсем скоро идват Съдните времена и Те се явяват пред нас като Съдиите на Съдния ден и носят сметката за плащане на всеки,както казва Светото писание!


СЪДИИ=Иса и Диана
СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана
СЪДНИ ВРЕМЕНА=
Иса и Богиня Диана Мария

 

Freedom      DJ BoBo
Freedom      PHARRELL WILLIAMS


Викай,крещи от душа!
Опитай се да избягаш и бъди неудържим.
Бъди неудържим и спаси душата си.
Спри това насилие,кажи край на насилията!.
Край на болката,край на лъжите,
край на страха в детските очи.
Свобода–уповавай на нея и ще успееш!

Повярвай в свободата,
в Любовта и в успеха,
защото всичко,което ни е нужно,
е да сме в мир с небето.
Нуждаем се от Любов.
Свобода–хайде пейте всички!
Нуждаем се от любов и свобода–
нека живеем за свободата.
Нуждаем се от любов.
Свобода!

екип на bezistena   



 
ИСД




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
07.10.2015 03:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7735119
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44416
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!